Wie zijn wij

 

Ik ben Angela en ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in het mooie dorpje Ter Aar.Toen wij onze eerste brit kregen, een silver tabby spotted katertje Djuno, waren we gelijk helemaal verliefd op dit ras. Dus 3 maanden later kwam onze tweede Brit. Dat was een silver shaded poesje, Shanti. Dat klikte zo goed samen dat er al snel plannen ontstonden voor een nestje en misschien zelfs een eigen cattery. We wilden dan dat het aller eerste nestje van onze eigen 2 Britten zou zijn. Helaas werd Djuno na een jaar ziek en moesten hem in laten slapen. We waren er helemaal stuk van. Ondanks het verdriet wilde we toch verder gaan met onze plannen. Uiteindelijk hebben we toch een cattery naam aangevraagd en zo is het allemaal begonnen.

 

Onze cattery naam is een Italiaanse naam en betekent: "Teddybeertjes". Dat is ook echt hoe je een brit kan omschrijven. Het zijn hele lieve aanhankelijke "knuffel" katten, ze zijn erg makkelijk in de omgang, zijn mooi fors gebouwd en hebben een lekkere dikke zachte vacht, kortom net een teddybeertje.

 

Wij zijn hobby fokker en hebben zo nu en dan een nestje. De gezondheid van onze katten staat voor ons op nr. 1. Onze katten worden ook allemaal getest op fiv. en felv. PKD en HCM.

 

Onze kittens groeien liefdevol op bij ons in de woonkamer. Zo krijgen ze alle aandacht en zijn ze goed gesocialiseerd. De kittens blijven bij ons totdat ze 13 weken oud zijn. Voordat ze naar hun nieuwe baasjes gaan worden ze meerdere keren ontwormd, zijn ze gechipt, 1 keer ingeënt ( de 2e inenting moet met ongeveer 16 weken door de nieuwe eigenaar worden gedaan ) en in het bezit van een mooie stamboom van de NvvK.

 

Natuurlijk krijgt u als "nieuw baasje" een leuk kittenpakketje mee.

 

Heeft u verder nog vragen, stel ze gerust!!!